.

.

MAGFYLY Korlát Őr nettó Kert, Kerítés, Lépcső korlát Gyermek Biztonsági háló, Áru nettó Elszigeteltség, Belső Hálózat, Konténer Biztonsági Korlát hálók, Foci hálót, Függőágy (Mérete : 24M(713ft))

MAGFYLY Korlát Őr nettó Kert, Kerítés, Lépcső korlát Gyermek Biztonsági háló, Áru nettó Elszigeteltség, Belső Hálózat, Konténer Biztonsági

HUF 10262.70
Készleten

Miután a megrendelés, akkor kapsz egy szíjat, vagy döntetlen.Mivel a fény megjelenik, ott lehet, hogy egy bizonyos szín különbség a között, hogy a termék a képet, illetve a tényleges termék, de belül egy ésszerű tartomány, a tényleges termék irányadóak. ▲ biztonsági háló átmérő 6 MM, a háló távolság 5 CM.Szín : fehér kötelet.A biztonsági háló szabhatja a szín, a méret az ön igényei szerint. ▲ erkély, háló, háló, egy nagyobb rally, dupla tű kézzel szőtt háló, a hálózat egy erős ütésállóság, szakmai csomózott, több irányú, fonott, a kötél tartósabb. ▲ többfunkciós nylon fonott kötelet, minden alkalomra : Macska Hálózat, medence védelem, pet akadály, lopásgátló védelem, overlay, kert, korlátok, lépcsők, erkélyek, növények, óvoda, vidámpark, kerítés, fal, stb. lehet régen megakadályozza, hogy a baba a macska alá a nyílászárók. ▲ esik letartóztatás biztonsági hálót, hogy megvédje a babák, gyerekek, közepesen puha, irány az 500 kg-ot, nem fakul, nem félek, szél, eső, hosszú élettartam, tartósabb.

R

A legjobb ajánlatok