.

.

Konyhai Jogosultja Műanyag Tölcsér Evőeszközök Tárolására Jogosult Kreatív Evőeszközök Gátló, valamint Szervező Otthon Konyhai Eszközök Pálcika Tartó, 2 Szín Pulton Evőeszköz tartó Szervező (Szín : Egy)

Konyhai Jogosultja Műanyag Tölcsér Evőeszközök Tárolására Jogosult Kreatív Evőeszközök Gátló, valamint Szervező Otthon Konyhai Eszközök

HUF 7720.65
Készleten

Használja ezt a kényelmes asztali szárítás mezőbe, hogy tartsa az edények, evőeszközök, valamint evőeszközök, tiszta, rendezett mosás után; ez biztosítja az elegendő hely a levegő szárítás, tárolás.Divatos stílus, okos, tárolás, az edények tiszta, rendezett, szépen elhelyezve.Kis méret, több célra lehet használni, mint egy asztali tároló csatorna állványon is használható, mint egy zöldség-gyümölcs-medencében, hogy megfeleljen a különböző tárolási igényeinek.Levehető design, gyors elvezetését, a dolgok száraz.Nagy átmérőjű, könnyebb kiválasztani a helyet, kényelmes, praktikus.Funkció : tárolására alkalmas, szárítás, megőrizve a vacsorát főz kiszolgáló eszközök.Meg lehet tartani az evőeszközöket, száraz az ezüstöt, lapáttal/turner/pálcika/kanalat, konzervnyitó, stb.Név : Műanyag Tölcsér Evőeszközök Drainer Material : ABS material Product méret : 3.8 x 3.8 x 6.8 (hüvelyk) Vonatkozó forgatókönyvek : konyha, étkező, stb.megjegyzés : 1. Kérjük, erősítse meg a méret szín vásárlás előtt.2. Kivéve az edények tároló állvány, nincs más elemeket a termék fotók.3. Kézzel intézkedés a méret.Lehet, hogy ez rossz, ez normális, kérjük, tanulmányozza a tényleges méret, köszönöm.5. Mivel a különbség a világítás, a képernyő, a szín a termék kissé eltérhetnek a kép, kérlek, értsd meg.6. Ha bármilyen problémát a termékkel, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a kapcsolatot e-mailben.Megoldja a problémát, amint lehetséges.7. Köszönjük, hogy meglátogatta a bolt gombra, írja be a boltba, több termék közül lehet választani.

R

A legjobb ajánlatok