.

.

Újrafelhasználható Meleg vagy Jég a Sérülések,Állítható Pakolás,Csípő, Váll -, Térd -, hátfájás – Hot & Hideg Borogatást a Duzzanat, Zúzódások, Műtéti (10.8 a×5.1)

Újrafelhasználható Meleg vagy Jég a Sérülések,Állítható Pakolás,Csípő, Váll -, Térd -, hátfájás – Hot & Hideg Borogatást a Duzzanat,

HUF 1348.65
Készleten

❄Tökéletes minden testrészek : fej, váll, kar, könyök, csukló, mellkas, hát, derék, csípő, comb, láb, láb, térd, boka rotátor köpeny, nyak, sőt még többet is. ❄Magas minőségű anyagok : nem mérgező, íztelen, hideg-meleg, tartós, miután fda vizsgálat, tanúsítás a termékeket, a termékek félj. ❄Külön heveder design, hogy a termék alkalmas a különböző igények, kötve, fedett lehet, hogy jobb, ha használjuk a terméket.Hifinecare termék design csoport több kísérletek bizonyítják, méret elfogadható, hogy a termék használata a kívánt hatás eléréséhez. ❄Puha, sima, kényelmes.Ez is újrafelhasználható és lehet fagyasztani, fűtött, vagy mikrózott.Használható váll, kar, hát, has, csípő, comb, térd, vékony, stb.Ez is egy elsősegély alapvető otthoni vagy klinikai felhasználásra, mint az ideális sport sérülések, izomfájdalom, törzs & merevség, izomfájdalmak többet!. ❄Kiváló termékek : Minden terméket a Hi Fine Care van minőségbiztosítási.Ha megkapja a termékek minőségi problémák a vásárlás után a termékeket, garantáljuk, feltétel nélküli vissza neked.Feltéve, hogy a minőség az értékesítés utáni szolgáltatás a mag Hi Fine Care munkáját.Hi Fine Care kívánok jó egészséget.SZIA JÓL ÉRDEKEL.

R

A legjobb ajánlatok