.

.

KHUY Ülőkocsik Babák,Ülőkocsik, valamint Babakocsik, Állítható Magas Megtekintése Babakocsi,Travel System a kis Kosár, valamint Anti-Shock Springs,Csecsemő Kocsi Babakocsi (Szín : Kék-A)

KHUY Ülőkocsik Babák,Ülőkocsik, valamint Babakocsik, Állítható Magas Megtekintése Babakocsi,Travel System a kis Kosár, valamint Anti-Shock

HUF 7965.00
Készleten

★Comfort-Fogantyú, vagy a szülő szervező tálca,kettős Láb aktív kéziféket. ★Készült kiváló minőségű.Dupla kerekek mind a 4 lába extra stabilitás. ★5 pontos biztonsági öv a biztonsági egy nagy kosár az alján, gyermek lehet ülni vagy állni platform. ★Szuper könnyű szeres, illetve tárolja.Nagyon könnyű összeszerelés csak az kell, hogy a kerekek. ★Biztonsági vizsgálni, ergonomikus kialakítás,védi a baba agy, test, Mind a terep babakocsi babakocsi Könnyű menet minden úton, Rugalmas kialakítás.Baba stroller This babakocsi egy ringató design állítsa be a baba ül, vagy alszik.Alumínium ötvözetből készült, tartós, hanem & masszív.Az ülés a szék reverzibilis, a fekvő felé, vagy szembe az utcán, kapcsolási szabadon.Alkalmas csecsemők 0-36 hónapos, 15 kg terhelhetőség.Specifications Material : alumínium alloy Front kerék : (360 ° - os elforgatás) Hátsó kerék : (bizonyíték fék) Babakocsi hatálya : 0-36 hónapos infantprompt : Ha bármilyen kérdése van, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.

R

A legjobb ajánlatok