.

.

Erős seprű jogosultja falra szerelhető tartó,Felmosó Horgok vész nyoma Fürdőszoba Mop Horog Seprű Polc Mop Bilincs Fürdőszoba Horgok Fürdőszoba Jogosultja Zuhany Horgok (4db)

Erős seprű jogosultja falra szerelhető tartó,Felmosó Horgok vész nyoma Fürdőszoba Mop Horog Seprű Polc Mop Bilincs Fürdőszoba Horgok

HUF 4738.50
Készleten

A seprű tartót a falra erős ragasztó ragasztó, a falak, ajtók, kifejezetten stabil, valamint a szilikon markolat meggátolja az eszköz kezelni a csúszó vakarja.Nem kell aggódnia, seprű kezeli károsítja a falak, a ház.Lehet telepíteni nélkül lyukat fúrni.Ez felszerelt kétoldalas szalag telepíthető, néhány másodperc alatt.Vízálló, valamint csúszásmentes-nem kell aggódnia, a seprűt, s a por hook, hogy festett, vagy csökkent, akkor működik hatékonyan, hosszú ideig.A seprűt tartó, a távol nehézkes elemek.Ez helyet takarít a házban, őrzi a ház tiszta, vadonatúj, így úgy nézel ki, mint a szobában, miután a rendet.A mop rack fali konzol számos használ, nem csak lóg felmosó, illetve seprű, hanem lóg a különböző kis tárgyak, mint például a karbantartási eszközök, napernyők, konyhai felszerelések, wc-kefe, stb.A rendetlenség, s a rendetlenség, hogy a rend, 4 csomag seprű berendezési tárgyak segít rendezni piszkos eszközök a fürdőszoba, konyha, garázs, tároló helyiség, mosókonyha, mosókonyha, valamint kertben.A seprű rack fali tartó alkalmas fa, műanyag, kerámia, fém, üveg, egyéb felületek, hogy hozzon létre egy kényelmes élettér az ön számára.Utasítások : 1. Tiszta falak, por, zsír, víz, stb.el kell távolítani. 2. Eltávolítás az egyik oldalon, a kétoldalas szalag megoldani a seprű klip. 3. Távolítsa el a kétoldalas szalag, a másik oldalról a seprűt a klipet, majd ragaszd a falra. 4. Nyomja meg finoman a kezét, hogy a seprűt, majd a kukába horog teljesen a falhoz ér, telepítse a fali konzolt a helyzetben, várjon 24 órát, a mop jogosultja lehet tovább dolgozni örökre.Tipp : A seprű-típusú lámpatest, csak alkalmas sima felületek, mint a cserép, üveg, stb.Nem ajánlatos, hogy a festék a falon, akkor kár a falon, az élet rövidebb lesz!Csomag tartalma : 4 * Seprűt tartó.

R

A legjobb ajánlatok