.

.

Xndz MP3 Dekóder Testület, az Órabeállítás MP3 Audio Dekóder Két Mód FM Rádió Audio Music(Ezüst, Pisai Ferde Torony Típus)

Xndz MP3 Dekóder Testület, az Órabeállítás MP3 Audio Dekóder Két Mód FM Rádió Audio Music(Ezüst, Pisai Ferde Torony Típus)

HUF 3105.00
Készleten

Mindkét mód támogatott, FM módban Line módban.Felszerelt erősítő, lehet csatlakoztatni 3 W*2 hangszóró.Támogatás FM rádió funkció, U lemez játék, memóriakártya játszani.Egy kijelző, a művelet világosan látható.Órabeállítás fuction is támogatott.Szolgáltatás : 1. Egy kijelző, a művelet világosan látható.2. Támogatás FM rádió funkció, U lemez játék, memóriakártya játszani.3. Felszerelt erősítő, lehet csatlakoztatni 3 W*2 hangszóró.4. Mindkét mód támogatott, FM módban Line módban.5. Órabeállítás fuction is támogatott.Tulajdonságok : Állapot : 100% Márka New Item Típus : MP3 Dekóder Board Material : ABSOptional Szín : Fekete, Silver Speaker Teljesítmény : 3 W*2 Speaker Impedancia : 4 Ohms Power Tápfeszültség : 5 V vagy 3.7 V-os Lítium Battery Battery a Távirányító : CR2025 FM Mód : Használja a mode gombot, hogy a készülék fm állam(az alapértelmezett állam fm, ha nincs usb /sd kártya be van kapcsolva);Utolsó Dal : nyomja meg Röviden a magas-alacsony, hogy a keresés a rádió nyomja meg hosszan a gombot, hogy csökkentse a hangerőt;a Lejátszás/Szünet : Nyomja meg röviden, hogy változtatni kell a tárolt állomás nyomja meg hosszan a gombot 3 másodpercig, hogy hajtsa végre az automatikus keresés állomás mentése;a Következő Dalt : nyomja meg Rövid, alacsony, magas a rádió, a hosszú nyomja meg a hangerő.Line Módban : Nyomja meg a mode gombot a panelen kapcsoljuk be a gépet, hogy a vonal állam.A hangforrás bemenet által Vonal/DC, a kötet által ellenőrzött külső audio forrás készülék.A hangerőt is lehet állítani az előző dal, a dal.A kiigazítás a módszer is ugyanaz, mint az MP3 hangerő beállítása.Óra Beállítása : Nyomja meg a "MODE" a panelen kapcsoljuk be a gépet, hogy az óra állam, nyomja meg a play/pause gombot, hogy kiválassza az idő vagy a percet, majd a kiválasztott rész villog, majd nyomja meg az előző vagy a a pontos idő beállításához (Megjegyzés : az idő kellene módosítani, újra indítás után minden alkalommal).A csomag Lista : 1x MP3 Dekóder Board2x Cable1x Távirányító(beleértve elemek) Megjegyzés : 1. Kérem, engedje meg, 1‑3cm hiba miatt kézi mérés.Köszönöm a megértést.2. Monitorok.

R

A legjobb ajánlatok