.

.

Tik Tok Heatless Haj Hajcsavarók, a Nők Hosszú, Egyenes Haját,Nem Hő Selyem Fürtök Fejpánt Aludni Az Éjszaka,a Puha Hab Haj Görgők,Olcsó, Természetes Haj Curling Görgők 14 Színben (Arany+Pöttyös)

Tik Tok Heatless Haj Hajcsavarók, a Nők Hosszú, Egyenes Haját,Nem Hő Selyem Fürtök Fejpánt Aludni Az Éjszaka,a Puha Hab Haj Görgők,Olcsó,

HUF 808.65
Készleten

【NEM HŐ】 : Ez Nem hő göndör haj fejpánt kapsz egy új módja a curling, a gyönyörű haj.Ez akarat ad ön egy gyönyörű fürtök, anélkül, hogy a hőt a hajad. 【NEM sérült】 : Ez a haj hullám korábbi rúd használható, anélkül, hogy bármilyen elektromos, hő szükséges, akkor a DIY frizura könnyen, nincs olyan kár, hogy a hajad. 【, HOGYAN KELL HASZNÁLNI】 : lefekvés Előtt, használjon egy vékony farkú comb külön kis csapat kissé hosszabb haja, ennyi volt a curling rod, megjavítani egy gumiszalaggal fűtés nélkül.Akkor szép göndör haja a másnap reggel, s ez a curling rod fejpánt nem okoz semmilyen kellemetlen érzés, amikor alszik. 【KÉNYELMES】 : Ez a hajcsat fejpánt a kényelmes otthoni használatra, vagy folytatni, ha kimegy.Alkalmas száraz, vagy nedves hajra.Kapsz egy szép frizura, minden nap.Spóroljon időt. 【MEGJEGYZÉSEK】Mert az EVA anyag belső rúd, lezárt csomagolás zsák, lehet, hogy már az illata, a megnyitásakor.Kérem, helyezze el egy jól szellőző helyen, vagy mossa az első használat előtt.

R

A legjobb ajánlatok