.

.

216 gróf Arca törölközőt, Tiszta Bőr Arcát, Törölköző Ultra Puha Arc Törlőkendő Arc Smink Eltávolítása Törölközőt Arcát Törölközőt a Nők Eldobható Arcát Törölközőt Napi Tisztító Kendők Arcát Törölközőt Bőrápoló(csomag 3)

216 gróf Arca törölközőt, Tiszta Bőr Arcát, Törölköző Ultra Puha Arc Törlőkendő Arc Smink Eltávolítása Törölközőt Arcát Törölközőt a

HUF 2158.65
Készleten

【216 gróf, Csomag 3 Arcát, törölköző】72 gróf egy csomagban,összesen 216 gróf. 【Gyengéd, bőr-barát】Az arc törölközőt közben is használható az éjjel-nappal.A kiválasztott pamut, finom, bőr-barát.A Megvastagodott gyöngy minta anyag nem károsítja a bőrt. 【Széles körben Használja】nem csak használható, mosd meg az arcod, távolítsa el a sminket, de az is lehet használni, mint egy papírtörlővel.Száraz használat : mosás Után, törölje le a nedvességet, majd a por a szembe törölközőt.Nedves használat : Erős a víz felszívódását, nem könnyen deformálódik, miután vízbe mártott, majd puhább. 【Újrahasznosítható】tiszta arcát törölköző használata után, újrafelhasználható. 【Hordozható arcát törölközőt】Kényelmes szállítására, akkor tudja használni, függetlenül attól, hogy ki vagy utazás közben.

R

A legjobb ajánlatok