.

.

ZXCSER Walkie Talkie, Hosszú távú Két Rádió Hangja kérdés-Eredeti Fülhallgatók a Mező Túlélési Kerékpározás, Túrázás, Fekete (Szín : Fekete)

ZXCSER Walkie Talkie, Hosszú távú Két Rádió Hangja kérdés-Eredeti Fülhallgatók a Mező Túlélési Kerékpározás, Túrázás, Fekete (Szín :

HUF 9355.50
Készleten

♛ Vezeték nélküli Kommunikációs Berendezések : Mini walkie-talkie, alkalmazandó körű 10 M, különösen alkalmas munka, kültéri használatra, javítja a munka hatékonyságát, a biztonsága érdekében, külső kommunikáció, titkosítani kommunikációs berendezések, javítja az adatvédelmi közlemény. ♛ Ergonomikus Kialakítás : kompakt, walkie-talkie, ultra-könnyű, hordozható adó-vevő, digitális hang titkosított walkie-talkie, biztonságosabb kommunikáció; egy Bluetooth headset használható a walkie-talkie, hogy biztosítsa a biztonságos használata vezetés közben. ♛ Tiszta Hang : A walkie-talkie-nak hívja emlékeztető funkció, a hang tiszta, sőt, a hangerő állítható; folyamatos ismétlés, 4000 anya, folyamatos használat időt, amely az utolsó 72 óra. ♛ Újratölthető Walkie-talkie : újrafelhasználható walkie-talkie-t, USB adatkábel, több környezetbarát, tartós anyag, is használható fejhallgatóval, hogy meghosszabbítja a hossza. ♛ A Tökéletes Walkie-talkie : valós idejű nyomon követését a játék, intelligens riasztó rendszer, sokkal több.Alternatív szünet ideje, hogy tartsa a kapcsolatot a családdal, a barátokkal, különösen a zord külső környezetben, a legjobb szabadtéri beszélő szerszám.

R

A legjobb ajánlatok