.

.

HUHAORAN2021 Mappákat 10 Csomag Műanyag Vágólap Színes, Binder Behúzható Horgok Fájl Szervező többfunkciós Irodai Találkozó Írás Boaed Mappa (Szín : D)

HUHAORAN2021 Mappákat 10 Csomag Műanyag Vágólap Színes, Binder Behúzható Horgok Fájl Szervező többfunkciós Irodai Találkozó Írás Boaed

HUF 2754.00
Készleten

jobban szervezni, majd osztályozza a fájlokat egyszerűen elegáns appearance You tartani a dokumentumok, bizonylatok, papír, kártya, számla, festés munka, kuponok, stb. ♥Erős, Alacsony Profil klip nem a módja, amikor tárolása, illetve kezelése a vágólapra.Ez is elég kicsi ahhoz, hogy elférjen egy hátizsák. ♥Ez a vágólapra biztonságosan tartja legal méretű dokumentumok,alkalmas minden A4-es méret meg a betű méretét. ♥Van egy behúzható horog a tetején az egyszerű lóg a falakon, irodák, raktárak, stb. ♥Sima felületű, lekerekített szélek, sarkok biztosít kényelmes tartani.Bővíthető fájl szervezni egy tökéletes dokumentum szervező otthon, irodában, iskolában, utazás, egyszerű, fashion Name : Vágólap/Foldermaterial : plastic Quantity : 10 pieces1. Kérjük, ellenőrizze a méret a vásárlás előtt.Mivel kézi mérés, lesz egy hiba körülbelül 0-1 cm, kérjük, understand2. Nincs más termékek, kivéve a termékek a termék photos3. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a különböző monitorok, lehet, hogy a kis színes különbség, kérlek, értsd meg.4. A fenti adatok csak tájékoztató jellegű.A méret mért kézzel.Minden változó eltérő lehet.Kérjük tanulmányozza a tényleges terméket.köszönöm.5. Ha bármilyen probléma termékeink, kérjük szabadon lépjen kapcsolatba velünk e-mailben, meg fogja oldani a problémát, amint lehetséges.6. Üdvözöljük a megosztása, illetve visszajelzést, így biztosítani tudjuk, hogy a jobb termékek, szolgáltatások.

R

A legjobb ajánlatok