.

.

Upgrated 90 Fokos Szögben USB-C Fény Fel Töltés Kábel Kapcsoló Be/Ki,Gneinour Látható Áramló LED C Típusú kábel Kábel Compitable Android Samsung GalaxyS10 S9 S8 Plusz,Note9 8(4.9 ft,Kék)

Upgrated 90 Fokos Szögben USB-C Fény Fel Töltés Kábel Kapcsoló Be/Ki,Gneinour Látható Áramló LED C Típusú kábel Kábel Compitable Android

HUF 1753.65
Készleten

【Led Folyó Kapcsoló 】van rajta egy gomb, ha nem kell a streamer hatás, csak nyomja meg a gombot, majd eltűnik. 【C típusú Adatok Fordította : töltőkábellel 】Ez az USB-C fény töltő kábel támogatja az USB c típusú készülék gyors töltés adatok szinkronizálása, adja meg safty, valamint gyors töltés maximalizálja a 3 A (amikor azzal vádolják, hogy gyorsan töltő adapter)adatok szinkronizálása sebesség 480 Mbps. 【Tartós & Rugalmas】Az usb-c fény fel töltés kábel puha, erős TPE kiterjed, ami hagyja, hogy a led a töltés kábel hajtogatott vagy hajlított.Ez is egyszerű, tiszta,gubancmentes. 【USB A-USB C világít a Töltés Kábel】lesz ragyogó fény áramlik, ha a kábel használható,tökéletes este.A streamer hatás ideális karácsonyi party, autó. 【Széles körben Kompatibilis】Az USB-C fény töltő kábel kompatibilis USB-C-Típusú eszközök, mint például az Android Samsung Galaxy S10 S9 S8 Plusz Megjegyzés 9 8 LG G6,G5,V20, LG Nexus 5-SZÖRÖS ,a Google Nexus 5 X ,Nexus 6 P, a Google Pixel, a Google Chromebook Pixel, Lumia 950, Lumia 950 XL, Szuper 2,3,3 T, de más usb-eszközök c. 4.9 ft(150 CM) Gyors Töltés USB-C Típusú Kábel, 90 Fokos Jobbra Ferde USB A-USB C Gyorsan Adatok Szinkron Átvitel Töltő Kábel. Látható Áramló LED világít Kábel Áramló fény egy szép képet, ami miatt tökéletes dekoráció a szobában, irodában, vagy az autó éjszaka.Ideális a nyaralás, valamint Christams fél.Világít a sötét, nem túl világos, hogy elvonja.Ez egy töltő kábel, valamint egy éjszakai fény.Könnyen megtalálja a telefont a sötétben.Amikor a készülék töltését éjszaka, nem kell aggódnia, hogy károsítja a csatlakozódugó, a kábel, vezeték, stb.Ez szükséges, hogy több kábelek.Egy munka, egy autó, egy otthon közelében ágy, meg egy táskát.

R

A legjobb ajánlatok