.

.

Billentyűzet Esetben, Vezeték nélküli Billentyűzet Billentyűzet PU bőrtok Touch Pad Ütésálló Védeni a Gépelés(Fekete, Pisai Ferde Torony Típus)

Billentyűzet Esetben, Vezeték nélküli Billentyűzet Billentyűzet PU bőrtok Touch Pad Ütésálló Védeni a Gépelés(Fekete, Pisai Ferde Torony

HUF 4387.50
Készleten

A billentyűzet, illetve a shell elkülöníthető, a shell lehet használni, mint egy billentyűzet fólia, vagy egy tablet tartó.A billentyűzet csatlakoztatva van a számítógép, tablet keresztül a 3.0 interfész, amely lehet mozgatni, majd pedig csökkenti a rendetlenség az asztalon.A billentyűzet készült ABS anyag, amely cég, valamint karcálló, s úgy érzi, kényelmes, ha eltalálja.Ez a billentyűzet rendelkezik egy touch pad, amely egy érzékeny touch funkció használata egyszerű.Támogató rendszer, a méret a PU bőrtok alkalmas A7 T500/T505 tabletta.Szolgáltatás : 1. A billentyűzet csatlakoztatva van a számítógép, tablet keresztül a 3.0 interfész, amely lehet mozgatni, majd pedig csökkenti a rendetlenség az asztalon.2. Ez a billentyűzet rendelkezik egy touch pad, amely egy érzékeny touch funkció használata egyszerű.3. A billentyűzet készült ABS anyag, amely cég, valamint karcálló, s úgy érzi, kényelmes, ha eltalálja.4. A billentyűzet, illetve a shell elkülöníthető, a shell lehet használni, mint egy billentyűzet fólia, vagy egy tablet tartó.5. Támogató rendszer, a méret a PU bőrtok alkalmas A7 T500/T505 tabletta.Specifikáció : Elem Típus : Keyboard Material : PU Bőr + ABSTouchpad Funkció : Yes Applicable Modell : A A7 T500/T505 Bluetooth : 3.0 szabvány interface Modulation Módszer : GFSKWorking Feszültség : 3.0-4.2 VWorking Aktuális : 200m AKeystroke Erő : 80 ± 10g Function : Fn kombinált multimédia function Support Jegyzőkönyv : 3.0/4.0/1.1 áramellátás : USB interfész connection Built-Akkumulátor Kapacitás : 200m Ah (lítium-polimer akkumulátor) Elem élettartam : 3 years Working Környezet Hőmérséklet : -10 ° c- +55 ° c Töltési Idő : 3-4 óra (8 óra alatt tölthető fel először, teljes feltöltéssel lehet használni később) Folyamatos munkaidő : 100 hours Standby Idő : >100 days Button Élettartam : 5 millió times Effective Működési Távolság : Kb. 10m / 32.8 ft How kell használni : 1. Kapcsolja be a billentyűzet tok, nyomd meg a kapcsolót a jobb felső sarokban a 0 FF BE.Ebben az időben, a tok billentyűzet be van kapcsolva, a kék fény kialszik, 3 másodperc után.2. Akkor kattintson Csatl.

R

A legjobb ajánlatok