.

.

3 Db Kérlek, vedd fel egy Maszk Szükséges Jeleket a Vállalkozások Matrica, Matrica, 11.8 X 8.3 Inch, Maszk kell Adnia a Jelet (A4Red)

3 Db Kérlek, vedd fel egy Maszk Szükséges Jeleket a Vállalkozások Matrica, Matrica, 11.8 X 8.3 Inch, Maszk kell Adnia a Jelet (A4Red)

HUF 1159.65
Készleten

3 db Kérlek, vedd fel egy Maszk Alá PVC fólia, matrica.A4-es papír méretét.Ezek vízálló üveg matrica a Maszk Szükséges Jel.Mi is kapsz egy kaparó kifejezetten használt beilleszteni ezeket a jeleket.Ez a piros jel matrica áll a 2 réteg PVC fólia, a minta között a két réteg PVC fólia.A tinta egy speciális, kültéri festék, amely vízálló, valamint fényvédő, nem halványul, vagy elmosódnak.Hogyan kell beilleszteni a piros öntapadós matrica : Törölje le az üveg felülete tiszta használat előtt Készítsen néhány mosószeres vízzel, vagy szappanos vízzel(3-5%), majd egy spray-pot. 1. Távolítsa el a zsírpapír mögött a jel, spray a mosószeres vizet a vissza a táblát, üveg felületre. 2. Bot a táblát az üveg. 3. Használja a kis kaparó által biztosított bennünket, hogy óvatosan kaparja a felszínen a jel matrica kaparja ki a víz között, a jel az üveg anélkül, hogy elhagyná a buborékok, illetve a vízcseppek.Ha a matrica ferde ebben az időben, könnyen lehet tépni, majd illessze be újra.Miután a víz kiszárad, akkor szilárdan rögzíteni kell a pohár.Ha a matrica használták sokáig, lesz néhány visszamaradt ragasztó az üveg után tépte le.Lehet, használjon alkoholt vagy mosószeres vízzel, hogy távolítsa el a ragasztó.Ha nem egy spray fű, csak az egész elektrosztatikus film jelentkezz be a mosószeres víz, úgy, hogy a felület borítja, mosószeres vízzel.Kérjük, Viseljen Arc-Maszk alá készült egy nagyon átlátszó PVC fólia.A felszíni minta fehér nyomtatott szentelt kültéri festék.Ez a vízálló, UV-álló, meg nem fakul.

R

A legjobb ajánlatok