.

.

Carrittons Kagyló Klip Kézi Adagoló a Papír Gyorsan Kagyló Klip Tartós Asztali Tűzőgép 20 Fém Klipsz az Office Home Iskola Használja a 2 Db (Kék)

Carrittons Kagyló Klip Kézi Adagoló a Papír Gyorsan Kagyló Klip Tartós Asztali Tűzőgép 20 Fém Klipsz az Office Home Iskola Használja

HUF 1483.65
Készleten

1.Anyag : Magas minőségű műanyag, fém, erős, tartós, nem könnyen károsíthatja a papír, gémkapocs cég. 2.Méret : 115*25mm/4.52"*0.98". 3.Könnyen bind minden típusú dokumentumok, jelentések, prezentációk, feladatok, stb.Ez egy ideális választás ügyvezető fontos dokumentumok. 4.Ezt a kötelező ütni lehet, hogy kicsi, de az is szorgalmas, alkalmazkodó mind a normál, mind a nagyméretű dokumentumokat. 5.Könnyű használni, vegye ki, majd újrafelhasználás, a klip adagoló könnyen rögzíthető klipek, hogy papír, valamint számos egyéb anyagok, ideális tartja a papírokat szép, tömítő csomag rögzítő elemekkel frissesség, valamint egy sor más használja az irodában, otthon.A termék Leírása : Kis kötelező erejű ütés fenntartja a feltűnést.A slim design, ez foglalja el a minimális asztali tér.Könnyű a könnyű tárolás.A klip többször is használhatóak.Tökéletes használja az irodában, otthon vagy az iskolában.Irodai élet gyakran találkozik a dokumentumok, a kötelező dokumentumok, nyomd meg a fogót nem sérült-e, valamint a kötelező klip újra fel lehet használni.Specifikáció : Anyag : Műanyag, fém.Méret : 115*25mm/4.52"*0.98".Szín : Kék.A csomag Tartalmazza : 2 x Kagyló klip adagoló 20 db fém klipsz.Megjegyzés : 1.Kérem, engedje meg, hogy egy kis hiba a méret miatt kézi mérés. 2.A színe lehet, hogy létezik kissé különbség miatt eltérő jelenik meg.

R

A legjobb ajánlatok