.

.

YINGHU Acél Szíj tok Apple Óra 7 6 SE 5 4 Rozsdamentes Acél Mod IWatch 44mm 45mm Luxus Fém Esetben a Banda Apple DIY Tölgy (Szín : J, Méret : 44mm a 4/5/6/SE)

YINGHU Acél Szíj tok Apple Óra 7 6 SE 5 4 Rozsdamentes Acél Mod IWatch 44mm 45mm Luxus Fém Esetben a Banda Apple DIY Tölgy (Szín : J,

HUF 24659.10
Készleten

【Kompatibilis modellek】Célja a férfiak, mind a nők, alkalmas az Apple Nézni SE, Series 7, 6 Sorozat, 5 Sorozat, Sorozat 4. 【Alkalmazási】Ezt a terméket csak akkor támogatja a frissítés az eredeti Apple Nézni, kérjük, győződjön meg arról hogy az órája eredeti. 【Magas minőségű anyag】Készült kiváló minőségű rozsdamentes acél, sima felületű, amely fokozza a kényelem, tartósság, a heveder.Visel a csuklóján egy kényelmes érintse meg, nem fog fájni a bőr, szép, praktikus, kopásálló, nagy keménységű, korrózióvédelem. 【Egy-kulcs telepítés, egy-kulcs kiadás】Első dia mindkét végén a heveder be az órát, majd két ujjával nyomja meg a gombokat mindkét oldalán, a heveder zár, hogy nyissa meg a szíjat, tedd a csuklódon, majd nyomja meg a felszínen, a zár.Majd rögzítse az órát a csuklóján.Amikor el kell engednie az órát a csuklódon, csak nyomja meg a gombokat mindkét oldalán a zár. 【Megjegyzés】A képek az órát csak dísznek vannak.Mi csak eladni a fém esetben heveder, nem a belső órát. 44 MM:Az Iwatch 6/5/4/SE45 MM:Az Iwatch 7.

R

A legjobb ajánlatok