.

.

2 Pár Lapos Fülbevaló Hátunk Csere, Sterling Ezüst 925 18K Fehér Aranyozott Hipoallergén a Nők Gyémánt Fülbevaló Zár Biztonságos Biztonsági Vissza a Post Áttört Csavart Fülbevaló 4DB (Mix)

2 Pár Lapos Fülbevaló Hátunk Csere, Sterling Ezüst 925 18K Fehér Aranyozott Hipoallergén a Nők Gyémánt Fülbevaló Zár Biztonságos Biztonsági

HUF 2547.45
Készleten

❁【KÜLÖNLEGES ADUSTABLE DESIGN】 : Ez a lemez fülbevaló hátsó állítható design,egy tavaszi be a fülbevalót hordozó beállíthatja a szorító érzés, ahogy kell .Csak meg kell, hogy ellenőrizzék a nyomás mindkét oldalán, a fül vissza, hogy ellenőrizzék a lyuk távolság. ❁【ÉRTÉKES MATERAIL】 : Valódi 925 sterling ezüst(925 lebélyegzett). 925 sterling ezüst maga hypo-allergén jó egészség.Mindenki számára jó,a legjobb választás azok számára, akiknek érzékeny a fülem. ❁【KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ】 : nyomja meg a mindkét oldalán a fülbevaló zár, a lyuk a közepén a fülbevaló zárat ki lehet nyitni, majd tegye a fülbevaló post a lyukba, majd engedje el a kezét. ❁【SZÉLES alkalmazási】 : Lemez fülbevaló bélésnek teljes méret 9mm*7mm,kényelmes mindennapi használatra.Lyuk átmérője 1mm(fér fülbevaló post lyuk átmérő alatt 1mm),széles körben alkalmazható fülbevaló dió a legtöbb fülbevaló/post fülbevaló. ❁【NEM TÖBB, LÓGÓ FÜLBEVALÓT】 : Ha fáradt vagy, hogy lankadt csak lógós fülbevaló a fülbevaló zár vagy a tökéletes megoldás, hogy a fülbevaló helyet a nap folyamán.Tökéletes minden post vissza fülbevaló.

R

A legjobb ajánlatok