.

.

Mikroszálas Törölköző Száraz Haj Szárítás Törölközőt Puha Hölgy Kalapos Hölgy Ember Sálat Tekert Fej Zuhany Eszköz Hölgyek Zuhanysapka J21114 (Szín : Fehér, Méret : Leírások)

Mikroszálas Törölköző Száraz Haj Szárítás Törölközőt Puha Hölgy Kalapos Hölgy Ember Sálat Tekert Fej Zuhany Eszköz Hölgyek Zuhanysapka

HUF 13068.00
Készleten

Mikroszálas. 1. Szuper nedvszívó.Szuper nedvszívó, száraz haj gyorsan, időt takaríthat meg, száraz, természetesen, csökkenti hajszárító idő.Csökkenti a kockázatot, villák. 2. Lerövidítik a haj száradási idő : száraz a hajad, gyorsan, időt takaríthat meg, száraz természetesen, de védi a hajat, hogy sérült a hajszárító. 3. Tartós, puha. 100% kiváló kompozit szuperfinom rost anyag, egy gombot, hogy rögzítse a törölközőt, a hajad nem csúszik le, amikor a fürdés.Könnyen használható. 4. Multifunkcionális-Mikroszálas törölköző nagyon alkalmas a mindennapi használatra otthon, edzőteremben, vagy az utazás.Ez egy kiváló asszisztens arcát, fürdő, kozmetikumok, arc tisztító, nem kell aggódni, hogy piszkos a haja. 5. Minden hajtípusra alkalmas, valamint hosszúságú (beleértve a rövid haj, hosszú haj, egyenes haj, göndör vagy hullámos haj).Az ideális ajándék hölgyek, gyerekek, barátok.

R

A legjobb ajánlatok